Om rådgivningscentret

Rådgivningscenter for Demens er til dig som er borger i Københavns kommune og enten har en demenssygdom eller er pårørende til et menneske med demens. Rådgivningscentret skal give et overblik over kommunens rådgivning, foredrag, undervisning og pårørendegrupper med demens som omdrejningspunkt. 

Rådgivningscenter for Demens er en hjemmeside, som repræsenterer de fem lokalområder i Københavns Kommune. Hvert lokalområde har tilknyttet et demenscenter med en demensfaglig rådgiver. Du kan kontakte din lokale demensfaglige rådgiver for individuel rådgiving og viden om arrangementer i dit lokalområde. Aktiviterne foregår typisk på kommunens demenscentre, men kan også forekomme i sundhedshuse med mere. Den demensfaglige rådgiver er lokaliseret på demenscentrene, men har ikke med pladsanvisning mv. på demenscentret at gøre. For sådanne henvendelser skal selve demenscentret kontaktes. 

Du kan kontakte din demensfaglige rådgiver og få mere information om, hvilke arrangementer der måske kunne være interessante for dig. Din lokale demensfaglige rådgiver sidder klar til at besvare spørgsmål om stort og småt om demenssygdomme, uanset om du har en demenssygdom eller er pårørende. 

Hjemmesiden præsenterer arrangementer opdelt efter lokalområde. Du er dog velkommen til at tage kontakt til andre lokalområder i Københavns Kommune angående deltagelse. 

Demenscentre med rådgivning i København